DODATNE INFORMACIJE

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

JET 600+ uređaj stvoren je za one koji traže najjednostavnije rješenje za vaping. Riječ je o vrlo malom uređaju za jednokratnu upotrebu s baterijom.

JET 600+ je napravljen da bude izuzetno jednostavan za upotrebu i prikladan za one koji traže rješenje za zdravije uživanje u nikotinu ili samo u okusu.

JET 600+ nema nijednu tipku, ne zahtijeva punjenje, niti održavanje. Riječ je o uređaju sa aktivacijom na udah, koji ima unaprijed napunjenu bateriju. Sadrži 1,5 ml SaltNic e-tekućine u kojoj se miješa nikotin ili e-tekućina bez nikotina.

Kad se JET 600+ uredjaj isprazni, jednostavno ga bacite u odgovarajući spremnik, za elektronski otpad, jer tako čuvamo okoliš.

JET 600+ je idealno rješenje za jedinstveno vaping iskustvo, kako za one koji prelaze sa klasičnih cigareta na vaping, tako i za one koji su odlučili probati nesto novo. JET 600+ se može koristiti učestalo poput klasične cigarete, a osjećaj je gotovo istovjetan pušenju.

U skladu s uobičajenom rutinom pušača, JET 600+ može bti od velike pomoći svima koji žele prestati pušiti. JET 600+ NICIOTINE oslobađa dostatnu količinu nikotina (do max. 2% nikotina po volumenu) ovisno o intenzitetu i broju uvlačenja. Uređaj otpušta cca 600+ dimnih udaha, što je ekvivalentno do cca 3 kutije klasičnih cigareta. Stoga, je JET 600+ vrlo povolan način uživanja u nikotinu ili u nekom od brojnih bez nikotinskih okusa koje nudimo.

Izbor je na vama!

JET 600+ je jednostavan uređaj koji se aktivira odmah kada korisnik udahne kroz isti. Ne zahtjeva nikakvo podešavanje niti punjenje, dakle spreman je za upotrebu odmah, ćim ga otpakirate.

JET 600+ ne zahtijeva apsolutno nikakvo održavanje niti punjenje, baterije niti e-tekućine . Ima unaprijed napunjenu bateriju, te je napunjen novom generacijom e-tekućina na bazi nikotinskih soli ili bez nikotinskom e-tekućinom raznih okusa.

JET 600+ baterija traje dovoljno dugo dok se ne potroši sva e-tekućina (1,5 ml). Broj dimova naravno ovisi o navikama korisnika, ponajprije o intenzitetu i broju uvlaćenja, ali JET 600+ će ponuditi najmanje 600 + “ standardnih uvlaćenja”.

Mi iz Jet2Jet-a uvijek preporučujemo da umjereno vejpate i uživate u svom aktivnom načinu života.

JET-a 600+ možete pohraniti u ručnu prtljagu ili u džep. Međutim, preporučujemo da uvijek provjerite sa zrakoplovnom kompanijom s kojom ćete putovati kako biste provjerili možete li sa sobom ponijeti svoje Jet-ove ili moraju biti u cargo prostoru.

Imajte na umu prirodno okruženje i zaštitu okoliša, te ne zaboravite iskorišteni JET 600+ uredjaj odložiti u odgovarajući spremnik za elektronski otpad.

SaltNic e-tekućina u JET-u 600+ iznosi 2% po volumenu. To je maksimalna razina koju dopušta EU regulativa. No količuna nikotina koju unosite prilikom konzumacije najviše ovisi o o navikama korisnika, ponajprije o intenzitetu i broju uvlaćenja. No važno je imati na umu, što je intenzitet i broj uvlaćenja veći, veći je i unos nikotina!

Približno 1 JET 600+ je ekvivalent tri kutije klasičnih cigareta.

JET 600+ će prilagoditi bilo koji stil koji korisnik preferira, bilo da je riječ o samim ustima ili klasičnom udahu u pluća. Ima lijep uski potez koji omogućuje velik protok i proizvest će zadovoljavajuću količinu pare, slično kao i cigareta.

JET 600+ se može isporučiti u sve države članice EU.

Neka tržišta primijenjuju određena ograničenja. Za detalje kontaktirajte naš tim za korisničku podršku.

Zahvaljujemo na vašem interesu za daljnju prodaju JET 600+ proizvoda. Molimo vas da pogledate karticu “VELEPRODAJA” na našoj početnoj stranici I slijedite upute.

JET Vape

JET podiže užitak konzumiranja nikotina na potpuno novu razinu. Ispunjen je SaltNic e-tekućinom, na bazi nikotinskih soli koja osigurava bolju apsorpciju nikotina, pa pruža brže zadovoljstvo tijekom duljeg razdoblja. SaltNic-ova e-tekućina izuzetno je glatka pri udisaju, a s odabranim okusom i pruža izuzetno zadovoljavajući osjecaj .

JET uredjaj bez nikotina pruza istinski doživljaj Vejpanja za Vaš aktivni Lifestyle.

Ako tražite iskustvo vapinga bez napora kako biste istinski promijenili naviku, JET je doslovno najbolji uređaj za vas! Svaki JET je punjen sa dovoljno e-juice-a i snage da nadživi dvostruko pakiranje klasičnih cigareta. To je približno 40 cigareta po JET uredjaju. Ne samo da će vaše iskustvo biti nevjerojatno zbog jednostavnosti uporabe i zadivljujućeg okusa, već je i vrijednost koju vam donosi teško nadmašiva. JET je jednostavno staviti u džep i uzeti ga kamo god krenuli, tako da možete uživati ​​u svom aktivnom načinu života i nastaviti otkrivati ​​svoju inspiraciju tijekom cijelog dana s JET-om!